OGREVANJE NA PELETE

Predelava obstoječih kotlov z vrhunskimi gorilniki na pelete Fenix™
Fenix™ je blagovna znamka podjetja Inovateh, ki je v zadnjih 10 letih postala sinonim za kvaliteto na področju ogrevanja na lesne pelete.
Gorilniki na pelete Fenix™ so namenjeni vsem lastnikom enostanovanjskih hiš, ki želijo na enostaven, poceni in še vedno zanesljiv način preiti na ogrevanje z lesnimi peleti.
Ponujajo možnost predelave obstoječih kotlov bodisi na trda goriva bodisi specialnih na kurilno olje. Dobavljivi so skupaj z transporterjem in zalogovnikom. Ponujamo tudi kvalitetno montažo, strokoven zagon in odziven servis.
Na voljo so tudi gorilniki večjih moči (50 – 150 kW) za večje porabnike, kot so gospodarski objekti, športne in sejemske dvorane, rastlinjaki, pekarne in podobno.
Podjetje Inovateh je pod blagovno znamki Fenix™ razvilo tudi celovite sisteme za centralno ogrevanje z lesnimi peleti (kombinacija kotla z gorilnikom na pelete, transporterjem in zalogovnikom pelet v različnih velikostih in konfiguracijah.
Prav tako je bila razvita toplozračna peč ne lesne petele (Thermogen), ki je naravnost idealna za ogrevanje različnih prostorov, kot so delavnice, skladišča, šotori ter manjši rastlinjaki.

Kontakt

  Kontaktne informacije

  Cesta v Mestni log 88A, SI-1000 Ljubljana
  +386 31 237 355

  © 2023 All right reserved.
  crossmenu
  sl_SISI